Na tym portalu dowiecie się wszystkiego o Pingwinach z Madagascaru jak i innych bohaterach od ogółu do najdrobniejszego szczegółu. Możecie przeczytać również nasze własne historię, gdzie każdy z nas wciela się w jakąś postać.
No to szukamy dalej. Kowalski więcej opcji, musimy go znaleźć jak najszybciej. Pamiętacie co się stało z Manfriedim i Jonhsonem... wystarczyło jedynie żebyśmy przyszli o te dwie mituty wcześniej...
Szeregowy gdzie wyście się podziewali!!! Nie wiecie jak wasze zniknięcie mogło wpłynąć na naszą precelkową misje. Nie róbcie tego nigdy więcej zrozumiano!!!!!!!!!!
Szeregowy mnie nie obchodzą jakieś pikniki i babskie pogaduszki ja jestem żołnieżem, a nie osobą która nadaje się na piknikowe klimaty, a jeśli jeszcze raz znikniecie nie powiadamiając mnie o tym wcześniej to wylądujecie na czerwonym polu czy to jasne?!
Hmm...? Wezmę pod uwagę waszą opcję Kowalaski. Po chwili zastanowienia szef odparł: Dobrze Szeregowy ostatecznie zostaniecie przesunięci na żółte pole. Możecie podziękować Kowalskiemu. A teraz za mną panowie, idziemy do bazy, po precle ruszymy jutro.
Hmm...? Chyba macie racje Szeregowy. Wiem z pewnego źródła, że ma być nowy smak ,,BOMBOWA EKSPOLOZJA" HUHU... Co ty na to Rico hę...:>?
Kowalski gdybym nie wiedział to nie nazywał bym się dowódcą. A więc jakie macie opcje do operacji ,,CHŁODE KA-BOOM"?
Śledzie...w...w...majonezie???Szeregowy to pomysł wprost idealny!!! Mówcie szybko jaka to strona??? Musimy przejąć tte śledzie i to szybko!!!
Hmm...?? Pomyśle nad tym ale póki co to idziemy po śledziki. Kowalski opcje odzysku śledziowego!!!